Gratis Pengiriman mungsuh Diskon

gratis ongkir

Aku ora yakin manawa sampeyan bisa mbandhingake rong strategi iki kanggo entise pelanggan. Kayane aku diskon yen dadi cara sing apik kanggo njaluk wong menyang situs e-commerce, nanging pangiriman gratis bisa uga cara kanggo nambah tarif konversi. Aku uga kepengin ngerti kepiye pembeli sing murah. Yen sampeyan diskon kanthi tajem, apa sawetara wong bali lan tuku tanpa diskon? Yen sampeyan nawakake pengiriman gratis, apa fitur situs sampeyan ora bakal diarep-arep lan digunakake bola-bali?

Salah sawijining tantangan paling gedhe sing dialami para pengecer Internet wiwit dina kaping pisanan yaiku resistensi kanggo ongkos kirim. Supaya blanja ing web luwih kaya blanja pribadi, sawetara pedagang wiwit nawakake pengiriman gratis kanthi pesenan online. Apa pengiriman gratis pancen menehi motivasi kanggo pengunjung situs web supaya tuku luwih akeh? Saka ing Monetasi Infographic.

infographic pengiriman gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.