Youtube Analytics Saiki

youtube

If you've not logged in yet, Youtube wis nganyari Wawasan kasebut paket kanggo fitur sing luwih anyar lan lengkap Analytics Paket.

Mangkene sawetara fitur paling anyar ing Youtube Analytics:

  • Kaca ringkesan sing apik.
  • Pelaporan jero sing kalebu statistik keterlibatan sing diukur kanthi seneng, ora disenengi, komentar lan favorit sing ditambahake utawa dicopot.
  • Video paling populer sing ndorong tampilan lan lengganan paling akeh.
  • Laporan retensi pamirsa anyar sing nuduhake jarak adoh saka video sing dideleng para pamirsa.

Youtube wis ngeculake iki Infographic infographic Youtube Analytics kanthi panjelasan babagan pangowahan:

Infographic Youtube Analytics

Here at Martech, we've seen a marked increase in traffic to our videos as well as traffic from our videos back to our site. It's why we developed a Widget Sidebar Youtube lan kita ngoptimalake video Youtube kanggo digoleki.

In fact, we are seeing so much traction on video that we may be increasing our output to weekly videos here very soon along with a official video sponsor! Our issue with videos is that they've been too few and far between and a bit inconsistent. We're looking forward to developing more videos with great content on a more frequent basis. We'll keep you posted.

iki anyar Analytics paket pancen bakal mbantu nyuda konten sing nggawe keterlibatan paling akeh karo para pamiarsa!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.