Napa Bisnis Sampeyan Mesthi Nggawe Sosial

Napa Usaha Sampeyan Kudu Sosial

Ora rahasia manawa pemasaran media sosial ana ing endi-endi. Kita ndeleng lambang Twitter lan Facebook sing akrab ing layar TV lan email. Kita maca babagan online lan koran.

Beda karo bentuk pemasaran liyane sing tradisional, pemasaran media sosial bisa diakses para pemilik usaha cilik kaya biasane Fortune 500 perusahaan. Wong-wong ing Wix wis nggabungake infographic sing nggambarake pengaruh media sosial ing bisnis sampeyan. Ing ngisor iki minangka sorotan:

  • 80% wong Amerika utawa 245 yuta wong nggunakake sewa siji jaringan sosial. Tweet
  • 53% wong sing aktif ing jaringan sosial ngetutake paling ora siji merek. Tweet
  • 48% bisnis lan pengusaha cilik ningkatake penjualan nggunakake media sosial. Tweet
  • 58% bisnis cilik nyuda biaya pemasaran kanthi nggunakake media sosial. Tweet
  • Pangguna Facebook nuduhake 4 milyar barang saben dina. Tweet

Napa Usaha Sampeyan Kudu Sosial