Napa Bisnis Sampeyan Mesthi Nggawe Sosial

Napa Usaha Sampeyan Kudu Sosial

Ora rahasia manawa pemasaran media sosial ana ing endi-endi. Kita ndeleng lambang Twitter lan Facebook sing akrab ing layar TV lan email. Kita maca babagan online lan koran.

Beda karo bentuk pemasaran liyane sing tradisional, pemasaran media sosial bisa diakses para pemilik usaha cilik kaya biasane Fortune 500 perusahaan. Wong-wong ing Wix wis nggabungake infographic sing nggambarake pengaruh media sosial ing bisnis sampeyan. Ing ngisor iki minangka sorotan:

  • 80% wong Amerika utawa 245 yuta wong nggunakake sewa siji jaringan sosial. Tweet
  • 53% wong sing aktif ing jaringan sosial ngetutake paling ora siji merek. Tweet
  • 48% bisnis lan pengusaha cilik ningkatake penjualan nggunakake media sosial. Tweet
  • 58% bisnis cilik nyuda biaya pemasaran kanthi nggunakake media sosial. Tweet
  • Pangguna Facebook nuduhake 4 milyar barang saben dina. Tweet

Napa Usaha Sampeyan Kudu Sosial

9 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4
    • 5

      @ twitter-100637060: disqus, sampeyan bakal menehi diskusi. Nanging, aku ora ngira yen, nanging kapan. Kabeh teknologi lan tren sing hebat bisa diatasi kanthi "paling anyar lan paling gedhe" sabanjure. Pitakonane kapan arep kelakon?

  4. 6

    Aku ora setuju karo sampeyan babagan infographic iki babagan kenapa bisnis kudu sosial. Iku ora mung tren sing lumaku. Media sosial saiki tetep. Saliyane kesempatan sing luwih akeh kanggo melu pamirsa sing luwih gedhe, nyedhiyakake alternatif sing murah kanggo kegiatan pemasaran tradisional.

    • 7

      @ twitter-302771660: disqus Matur suwun komentar lan semangat sampeyan! Minangka alternatif sing murah kanggo pemasaran tradisional ndadekake media sosial minangka wates anyar ing pemasaran. Ing jaman biyen umume perusahaan, utamane bisnis cilik, ora nate melu iklan TV utawa radio, media sosial lan blog minangka lapangan main terbuka.

  5. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.