13 Tuladha Kepiye Hasil Bisnis sing Cepet Kacepetan Situs

kacepetan

Kita wis nulis sawetara babagan faktor sing nyebabake kemampuan situs web sampeyan mbukak kanthi cepet lan nuduhake kepiye kacepetan luwih alon nglarani bisnis sampeyan. Aku kaget tenan karo jumlah klien sing dikonsultasekake kanthi nggunakake akeh wektu lan tenaga kanggo strategi pemasaran lan promosi konten - kabeh nalika mbukak ing host sing ora sopan karo situs sing ora dioptimalake kanggo mbukak kanthi cepet. Kita terus ngawasi kacepetan situs dhewe lan nyetel saben wulan kanggo nyuda wektu sing dibutuhake kanggo mbukak.

Kacepetan alon-alon nggawe frustrasi kanggo pangguna, pengaruhe adol, pengalaman seluler, pengalaman pelanggan, rangking mesin telusuran, lan konversi; kabeh mau mengaruhi penghasilan. Infographic iki saka Skilled, nyinaoni 12 studi kasus sing nuduhake cara ningkatake wektu mbukak kaca kanggo asil bisnis:

  1. mPulse selulerTingkat konversi yaiku 1.9% nalika kaca mbukak 2.4 detik, nanging nganti 0.6 nganti luwih saka 5.7 kaping mbukak detik.
  2. Yahoo! lalu lintas mundhak 9% yen nyuda wektu mbukak kaca 0.4 detik.
  3. Amazon bisa ilang $ 1.6 milyar saben taun saben taun yen wektu mbukak kaca luwih alon 1 detik.
  4. Bing nglaporake manawa wektu tundha 2 detik ngasilake 4.3% penghasilan saben pengunjung, 3.75% klik luwih sithik, lan 1.8% pitakon telusuran luwih sithik.
  5. SmartFurniture dandan kacepetan entuk 20% ing lalu lintas organik, 14% nambah tampilan kaca, lan nambah rangking kanthi rata-rata 2 posisi saben tembung kunci.
  6. Shopzilla ngandhakake manawa kaca sing luwih cepet ngasilake konversi 7% nganti 12% luwih akeh tinimbang kaca sing luwih alon.
  7. Microsoft nglaporake manawa keterlambatan 400 milidetik bisa nyuda volume pitakon nganti 0.21%.
  8. Firefox negesake yen nyuda rata-rata wektu mbukak 2.2 detik bisa nambah undhuhan 15.4%.
  9. Google laporan sing nambah latensi nganti 100 nganti 400 milidetik nyuda pencarian saben dina masing-masing 0.2% lan 0.6%.
  10. Waca rangkeng- nyuda kacepetan mbukak kaca dadi setengah lan ngalami kenaikan dodolan 13% lan kenaikan tingkat konversi 9%.
  11. Edmunds nyukur 7 detik nalika mbukak wektu lan ngalami 17% paningkatan tampilan kaca lan paningkatan 3% saka bathi iklan.
  12. eBay lan Walmart ningkatake kaping kacepetan kaca, ngasilake meh kabeh metrik keterlibatan lan konversi ing situs iki!

Penting, sampeyan kudu ora kudu ngrancang desain supaya cepet. Kita ngewangi perusahaan usaha sing kondhang sing wis nandur modhal ing jeneng pemasaran ulang lan situs sing apik tenan. Agensi desain sing dipilih nggawe tema sing apik banget saka awal, proyek sing larang banget. Nalika ngluncurake situs kasebut ing vendor hosting premium, kaca-kaca kasebut mbukak ing 13+ detik, sing ora bisa ditampa dening pangguna. Kita nemokake akeh masalah - kalebu skrip sing ora perlu mbukak situs kanthi amba, video sing ora dioptimalake, gambar sing ora dikompres, puluhan skrip eksternal, lan pirang-pirang lembar gaya. Sajrone sawetara minggu, situs kasebut ngemot 2 detik kanthi nggunakake sawetara strategi.

Agensi kita, DK New Media, ngidentifikasi lan mbenerake pirang-pirang masalah - kalebu skrip mbukak situs sing ora perlu, video sing ora dioptimalake, gambar sing ora dikompres, puluhan skrip eksternal, lan pirang-pirang lembar gaya. Sajrone sawetara minggu, situs kasebut ngemot 2 detik kanthi nggunakake sawetara strategi. Mbenakake situs iki ora ngganti pengalaman desain - nanging bisa uga nambah pengalaman panganggo.

378kacepetan situs web Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.