Napa Kudu Kurang Formulir Nggawe Konversi

Pratinjau Infographic Formstack

Sponsor teknologi hebat,Formstack , wis nindakake akeh riset babagan ngasilake konversi luwih akeh nggunakake formulir. Kita kerja sama nyusun riset paling apik sing mbuktekake kolom formulir sing kurang nyurung konversi. Nyatane, kita nemokake manawa tarif konversi optimal nalika jumlah lapangan sing kudu diisi pangguna loro utawa telu.

Infographic uga nyedhiyakake sawetara tips babagan cara kanggo ngapikake ngrancang desain kanggo ngonversi konversi. Apa formulir sampeyan dioptimalake ing kabeh piranti? Apa fonte cukup gedhe? Iki minangka pitakon sing kudu ditakonake nalika pengin nggawe formulir sing efektif.

Apa sampeyan mikir Apa sampeyan berjuang karo pira lapangan bentuk sampeyan kudu duwe?

Infographic konversi lapangan Formstack

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hi Hisocial,

      Data sing diwenehake ing babagan iki biasane gegayutan karo situs web B2B. Nanging, nalika nggoleki data saka B2B lawan B2C, ora ana bedane asil, kajaba ing e-commerce. Yen ana pilihan kanggo pangguna mlebu minangka tamu tinimbang menehi info lan nggawe akun, mesthine dheweke bakal mlebu minangka tamu. Aku mikir, adhedhasar pengalaman karo Formstack lan minangka pangguna, asumsi sing wajar yen pangguna B2B luwih gampang ngisi formulir.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.