Apa Kesan Media Sosial Sampeyan?

kesan sing bener

"Sampeyan ora bakal entuk kesempatan kaping pindho kanggo entuk kesan pertama, "profesor bisnisku, Marvin Recht, tansah ngelingake muride. Aja nggawe kesalahan sing ditindakake sadurunge akeh wong.

Ing jaman saiki, ide kesan pertama isih nyata. Nanging, konsumen digital lan media sosial ngidini kita nyambung kanthi cara sing ora bisa dialami sadurunge. Lan kesan sing sampeyan tinggalake ing kaca Facebook, stream Twitter, utawa situs web bisa nggawe sawetara wong nggawe keputusan lan nggawe kesimpulan sadurunge dheweke ngerti karo sampeyan, perusahaan, utawa produk sampeyan.

Apa sing dadi tujuane? Apa kesan sing sampeyan coba gawe? Apa jenis pelanggan sing sampeyan minat kanthi menehi kesan sing sampeyan proyek? Penting, priksa manawa sampeyan mesthi duwe sikil sing paling apik ing bisnis apa wae sing ana ing nggarap jaringan sosial sing apik kanthi kesan sing bener.

Dadi, apa kesan sing sampeyan gawe? AdTruth nyedhiyakake infographic iki, Kesan sing Tepat.
kesan sing bener

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.