Apa Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Facebook EdgeRank

algoritma edgerank

Kita wis nulis ulang infografis babagan langkah-langkah sing bisa ditindakake ningkatake Facebook EdgeRank nanging sampeyan bisa uga ora ngerti kanthi lengkap.

saka Layanan Sederhana VA: Pangguna Facebook umume duwe sekitar 130 kanca lan wis nyambung karo udakara 80 kaca komunitas, klompok lan acara. Umume pangguna bakal seneng banget ndeleng kabeh kegiatan sing digawe saka koneksi kasebut. Kanggo ngindhari iki, Facebook nggunakake formula algoritma sing diarani EdgeRank kanggo mutusake apa sing bakal dideleng pangguna ing newsfeed. Formula iki adhedhasar 3 unsur: Affinity, Bobot lan bosok Wektu.

Mangkene infographic prasaja sing mbantu sampeyan ngerti unsur EdgeRank. Ngerti algoritma bakal mbantu sampeyan nambah visibilitas lan keterlibatan karo komunitas Facebook.

Facebook EdgeRank Infographic

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.