Apa POE? Mbayar, Diduweni, Entuk… Lan Dituduhake… lan Media Konvergensi

POE - Media sing Dibayar, Diduweni, Entuk

POE iku sawijining akronim kanggo telung cara distribusi konten. Media sing mbayar, Diduweni lan Entuk kabeh minangka strategi sing bisa digunakake kanggo mbangun panguwasa lan nyebarake jangkauan ing media sosial.

Media sing Dibayar, Diduweni, Entuk

  • Media sing Dibayar - yaiku nggunakake saluran pariwara mbayar kanggo nuntun lalu lintas lan pesen merek kanthi sakabehe konten sampeyan. Iki digunakake kanggo nggawe kesadaran, miwiti macem-macem jinis media lan supaya konten sampeyan ditonton karo pamirsa anyar. Taktik kalebu print, radio, email, mbayar saben klik, iklan facebook, lan tweet sing dipromosekake. Para influencer sing mbayar uga bisa mbayar media nalika ana perjanjian kanggo menehi ganti rugi.
  • Media Sing Duwe - yaiku media, konten lan platform sing duwe sebagian utawa rampung utawa dikontrol dening bisnis. Peran kasebut yaiku ngemot konten, nggawe otoritas lan hubungan, lan pungkasane nggawe prospek utawa pelanggan. Taktik kalebu nerbitake postingan blog, siaran pers, whitepaper, studi kasus, ebook lan nganyari media sosial.
  • Media sing Diduweni - yaiku akuisisi sebutan lan artikel ing saluran sing wis ditemtokake sing ora dipikolehi liwat pariwara - bola-bali liputan warta kasebut. Sumber media sing entuk umume wis duwe wewenang, rangking lan relevan karo industri utawa topik tartamtu, mula entuk sebutan bisa mbantu sampeyan nggawe otoritas lan nyebarake jangkauan sampeyan. Taktik kalebu hubungan publik, telusuran organik, lan program outreach sing ora dibayar kanggo para pengaruh industri lan blogger uga jejaring sosial.

Apa Babagan Media sing Dituduhake?

Kadhangkala para pemasar uga pisah Media sing Dituduhake kanggo ngomong langsung karo strategi kanggo nyopir lalu lintas liwat media sosial. Iki bisa ditampa liwat pariwara media sosial, pemasaran influencer, utawa mung ngembangake strategi berbagi sosial. Strategi media sing dituduhake bisa dadi kombinasi media sing mbayar, duwe, lan entuk dhuwit dadi siji.

Ngenteni ... Lan Media Konvergensi?

Iki minangka strategi sing tuwuh kanggo para pemasar konten. Media konvergensi uga minangka kombinasi media sing mbayar, duwe, lan entuk. Tuladhane bisa uga nulis kanggo Forbes. Aku entuk titik nulis karo Dewan Agensi Forbes… Lan iku a mbayar program (taunan). Iku diduweni dening Forbes sing duwe staf editorial lan promosi sing njamin manawa konten sing diterbitake bisa memenuhi pedoman jaminan kualitas sing ketat lan disebarake kanthi wiyar.

POE Ora Winates Kanggo Media Sosial

Iki minangka infographic sing apik ing POE saka Biro Pariwara Interaktif Kanada lan Klompok Brainstorm. Ngomong langsung menyang POE saka sudut media sosial sing dakkira mbatesi sethithik. Pemasaran konten, pariwara, pemasaran telusuran, pemasaran seluler ... kabeh saluran pemasaran pancen gegandhengan karo strategi media sing mbayar, duwe, utawa entuk.

Lan strategi kasebut pancen bisa njembarake dununge digital menyang pemasaran tradisional. Bisnis minangka repurposing bahan cetak, contone, dadi digital. Bisnis tuku ruang iklan ing papan reklame kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs web sing diduweni. Maneh… POE minangka inti kanggo strategi pemasaran sing mbayar utawa organik.

Infographic POE mbukak sampeyan:

  • Nemtokake model POE
  • Tuladha strategi POE
  • Cara Rencanakake strategi POE Sampeyan
  • Taktik kanthi strategi POE
  • Strategi POE digital ing kabeh piranti
  • Faktor keterlibatan babagan POE
  • Jinis Media sing Dibayar, Diduweni, lan Entuk
  • Pangukuran sukses POE

Mbayar Entuk duweke

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.