Dhukungan Video ing Email Ngembang Akeh - lan Nggarap

video ing email

Kanthi akeh riset jero, para biarawan maneh nggawe infographic liyane sing menarik Email Video . Infographic iki nyedhiyakake statistik sing penting kenapa nggunakake video ing email iku penting, cara paling apik kanggo nggabungake video ing email lan sawetara mitos sing ana gandhengane karo nggunakake video ing email.

Infographic iki bakal mbantu sampeyan nggunakake pentinge nggunakake video ing email, macem-macem jinis email video, mitos sing ana gandhengane karo nggunakake video ing email lsp. Miturut Email ing Asam lan data lan tes Monks Email, paling ora 58% kabeh pangguna bakal bisa ndeleng video ing email. 42% kabeh pangguna mung bakal ndeleng gambar fallback tinimbang video. 55% pemasar saiki nggunakake video ing email. Infographic uga bakal menehi saran sawetara praktik paling apik industri kanggo nggabungake video ing email.

email-video

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.