Cheatsheet Pemasaran Email Ultimate

Marketo Mini 2

Ana akeh strategi lan kabiasaan sing bisa dipilih nalika mikir babagan pendekatan sampeyan email lan pemasaran konten. Akeh pemasar email sing duwe performa paling apik nganggo taktik sing beda kaya strategi, wektu, tes, lan optimalisasi desain umum, nanging taktik apa sing menehi asil paling apik? Sampeyan kudu fokus ing endi liyane?

Kanthi rata-rata pemain mbuwang wektu utamane kanggo pangembangan kreatif (23%) lawan pemain top sing nyawisake luwih akeh wektu kanggo strategi (22%), jelas manawa pangiriman bisa dadi penting - yen ora luwih saka — konten sing sampeyan ' nyediakake maneh.

Contone, pikirake, 72% kabeh pemasar nyoba baris subyek email sadurunge dikirim menyang dhaptar distribusi, nanging mung 15% nyoba tata letak seluler lan tampilan gambar email. Miturut kasunyatan manawa 75% pamilik smartphone "cenderung" mbusak email sing ora bisa maca kanthi gampang ing telpon, amarga ora nganggep mupangat ngoptimalake seluler bisa nyebabake kerugian gedhe ing kampanye individu, apa maneh ngliwati strategi merek sakabèhé.

Iki minangka salah sawijining aspek sing kudu dipikirake nalika nambah kinerja pemasaran email. Untunge, Marketo wis nggawe praktis “cheatsheet email”Supaya kita referensi kanthi pangajab bisa nambah lan nyetel strategi email sing apik:

Cheatsheet Email

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.