Wangsulan ing Twitter lan Bakal Tuku

pitakon bisnis twitter

InboxQ bubar nganakake survey menyang 1,825 Pangguna Twitter kanggo ngawasi tumindake babagan cara takon lan nampa wangsulan ing Twitter. Ing cathetan pribadi, aku nggunakake Twitter cukup kanggo golek wangsulan. Kasunyatane, aku biasane njaluk wangsulan sing luwih cepet lan akurat liwat Twitter tinimbang Google!

Ana siji statistik sing kudu narik kawigaten kabeh wong ing Infographic iki… wong ngakoni yen dheweke luwih cenderung ngetutake (59%) utawa malah tuku (64%) saka perusahaan sing mangsuli kanthi online. Iki jelas dadi kauntungan sing diduweni perusahaan ing Twitter.

pitakon twitter

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.