Tren Teknologi Paling Anyar ing taun 2011

Tren teknologi 2011

Wong ing G+ (ora bakal bingung karo Google+) wis nggawe infographic iki ing tren teknologi top online kanggo 2011. Dhaptar kasebut ditambah karo Grup Tuku, teknologi sing mbledhos wiwitan taun lan saiki wis dadi fitur sing meh kabeh komunitas wis disalin lan dilebokake ing strategi.

Aplikasi geolokasi, tablet, aplikasi produktivitas adhedhasar awan, video online ing Enterprise, Q&A Online (kalebu klien ing ChaCha!), Crowdfunding, lan Aplikasi Nuduhake Foto Ponsel paling ndhuwur:

Tren online 2011

Miturut sing situs: G + minangka komunitas sing nyambungake para profesional, akademisi lan wirausahawan sing paling aktif ing donya. G + nyedhiyakake papan kanggo wong-wong supaya bisa ngobrol karo wong sing padha mikir kanthi cara sing durung dipikirake, miwiti obrolan anyar, takon pitakon penting lan propose ide kanthi online lan ing rapat pribadi

.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.