Wis Mangsa Bisa Digunakake

iki musim

Bubar iki dikirim praktik paling apik email kanggo musim liburan, infographic kanthi saran saka Delivra, an marketing email perusahaan. Xobni, alat produktivitas kothak mlebu sing apik banget, wis dirilis infographic depresi babagan pirang-pirang kita sing bakal makarya lan malah mriksa email liwat preinan.

79% wong diwasa sing makarya ing AS ujar nampa email kerja ing preinan tradisional kayata Thanksgiving, Hanukkah, Natal, lsp; lan 68% kanthi email ngakoni mriksa. Saka ing Sinau

Sedih, 41% wong sing ngakoni mriksa email amarga dheweke yakin bakal nyuda beban kerja yen bali saka "istirahat". Hmmm… Aku mikir yen saben dina Minggu sore kanggo aku.

XBix5

Dadi, yen sampeyan pengin dirungokake, bisa uga email sing metu preinan bisa uga dibukak! Ati-ati, sanajan… 37% wong sing disurvei ngakoni krasa pegel, frustasi utawa nesu sawise nampa email sing gegandhengan karo kerja nalika preinan. Aku ngerti iki - ora ngirim siji menyang aku! 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.