Psikologi Sneaky of Advertising

nelpon metu

Iki minangka infographic sing apik saka BuySellAds, sing diarani Psikologi Sneaky of Advertising. Sawetara iki ora mung pariwara, nanging uga strategi pemasaran merek sakabèhé. Aku cenderung ndeleng Pariwara minangka acara… utawa pancing.. nanging Pemasaran minangka kabeh rencana lan strategi sing nyebabake pangembangan Pariwara.

Saben kita kena pajanan merek 3,000 nganti 10,000 saben dina liwat iklan TV, papan reklame njero ruangan, spanduk situs web, lan uga kaos oblong utawa cangkir kopi rekan kerja. Amarga kita kebanjiran pariwara, para pemasar nggambar riset psikologis paling anyar lan nggunakake macem-macem trik kanggo narik kawigatosan lan kapercayan konsumen.

11.06.13 Pariwara Sneaky

Apa sampeyan mikir iki licik? Utawa apa mung muter karo apa sing dikarepake? Kita pengin luwih kreatif ... yen tuku Apple mbantu kita percaya manawa ana, apa ala banget? Lan, kanthi gaya Apple sing unggul ing perangkat keras - apa dheweke biasane bakal tuku Apple luwih akeh? Dadi… yen dipikir maneh… apa pangguna Apple luwih kreatif? Aku mikir dheweke bisa uga!

3 Komentar

  1. 1

    Aku mikir manawa Apple duwe pemasaran teknologi paling apik ing saindenging jagad. Produke durung dadi sing paling apik ing kabeh kategori, logo Apple wis dicoba nganti pirang-pirang yuta lan saiki saya bisa ndeleng merek teknologi paling apik ing donya.

    Merek Android (liwat HTC lan klon) wiwit duwe efek sing padha ing pasar OS telpon lan Samsung / Sony uga duwe merek sing cerdas nanging ora katon sukses ing pasar AS nanging kuwat banget ing Asia.

    Mayuta-yuta bocah lanang penggemar Apple tegese gelombang gelombang Media Sosial diisi karo wong-wong sing ndhukung merek kasebut lan kapan wae Apple duwe kesalahan produk, dheweke cepet-cepet mbela Apple nganti Apple ngrampungake masalah kasebut (Contone masalah antena awal karo iphone4)

  2. 2

    Umume wong pancen ora ngerti babagan pengaruh media lan kahanan pendidikan ing tumindak kasebut. Untunge ora bisa digunakake kanggo kabeh wong. Kita kudu ngerti apa sing motivasi calon pelanggan supaya entuk bathi karo para klien; Nanging, akeh perusahaan sing nggunakake jarak iki kanthi pariwara seksual kanthi terang-terangan.

    Kita ora bisa ngerti manawa bisa ndeleng kanthi cara nggambarake akeh perusahaan minangka kewan omo utawa 'sumber daya'. Ana iklan mobil mewah saiki sing mbukak ing Hulu sing nuduhake kabeh jinis wong sing lungguh ing dalan nggambar karo sikat cilik utawa ngumbah sampah utawa menek ing lampu dalan kanggo nyingkirake manuk. Kalorone nggambarake apa sing dianggep perusahaan kasebut babagan kita: kewan omo utawa babu.

    Aku seneng logo infographic iki nyebutake. Aku ngajak masarakat supaya nggatekake simbolisme logo, ing iklan lan siaran media. YouTube minangka papan sing apik kanggo nemokake video sing nggawe kita luwih ngerti apa tegese logo. Coba goleki simbolisme logo.

  3. 3

    Umume wong pancen ora ngerti babagan pengaruh media lan kahanan pendidikan ing tumindak kasebut. Untunge ora bisa digunakake kanggo kabeh wong. Kita kudu ngerti apa sing motivasi calon pelanggan supaya entuk bathi karo para klien; Nanging, akeh perusahaan sing nggunakake jarak iki kanthi pariwara seksual kanthi terang-terangan.

    Kita ora bisa ngerti manawa bisa ndeleng kanthi cara nggambarake akeh perusahaan minangka kewan omo utawa 'sumber daya'. Ana iklan mobil mewah saiki sing mbukak ing Hulu sing nuduhake kabeh jinis wong sing lungguh ing dalan nggambar karo sikat cilik utawa ngumbah sampah utawa menek ing lampu dalan kanggo nyingkirake manuk. Kalorone nggambarake apa sing dianggep perusahaan kasebut babagan kita: kewan omo utawa babu.

    Aku seneng logo infographic iki nyebutake. Aku ngajak masarakat supaya nggatekake simbolisme logo, ing iklan lan siaran media. YouTube minangka papan sing apik kanggo nemokake video sing nggawe kita luwih ngerti apa tegese logo. Coba goleki simbolisme logo.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.