Munggah SMB Progresif

smb progresif

Bagéyan saka ngenali kesempatan pemasaran yaiku ngerti kepiye pelanggan nggunakake produk lan layanan sampeyan. Tenaga kerja kita ganti kanthi dramatis ing segmen bisnis cilik lan menengah (SMB). Yen bisnis sampeyan ngladeni SMB, sampeyan kudu njamin manawa tenaga kerja jarak jauh lan alat kolaborasi kasedhiya kanggo nggunakake produk lan layanan kanthi lengkap.

Yen sampeyan B2C, ngerti yen jam kerja ganti lan kebiasaan tuku saya beda. Nalika toko ritel nyedhiyakake pelanggan nalika awan lan akhir minggu, e-commerce ngatasi kabeh jam liyane. Yen sampeyan ora njupuk kauntungan saka owah-owahan tumindak, sampeyan bakal ilang.

Sajrone taun-taun pungkasan, kita ndeleng paningkatan ing klompok SMB anyar - organisasi "SMB Progresif", organisasi sing saya akeh ngganggu wilayah para pesaing sing luwih gedhe. Nanging apa sing nggawe SMB dadi progresif? Saka infographic Cisco, Munggah SMB Progresif.

ProgressiveSMB212

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Infografis sing apik lan pemahaman sing apik babagan owah-owahan teknologi lan kolaborasi. Aku bakal nganggep aku dadi bagean saka tenaga kerja sosial sing anyar, Nilai kerja saiki lan ngetrapake taktik SMB sing maju, dadi titik jual nalika aku mutusake gabung karo time. Aku kepenak tenan kepiye tenaga kerja anyar urip ing internet lan urip nyata kanthi bebarengan, bisa dingerteni manawa kita kepengin keluwesan, keterlibatan lan mobilitas sing padha ing lingkungan kerja.

  3. 3
  4. 4

    Pos liyane sing apik liwat ilustrasi. Matur nuwun infographic lan sampeyan Douglas. Pancen apik tenan yen sampeyan kudu nggambarake ilustrasi sing pengin ditulis babagan subyek. Lan percaya, iki efektif tinimbang nulis kabeh ing sawetara paragraf lan waca.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.