Pandhuan Eceran kanggo SoLoMo

solomo

Sosial, Lokal, Seluler. Jeneng julukan kasebut yaiku SoLoMo lan strategi sing nyedhiyakake akeh industri ing industri kasebut. Sosial nggawe lalu lintas liwat promosi lan nuduhake, tumindak drive lokal nalika pangguna nggoleki pengecer ing wilayah kasebut, lan seluler ndamel keputusan tuku ing lan ing njaba lokasi ritel.

Sanajan tarif konversi ritel murah kanggo pangguna smartphone, statistik kasebut ora nyritakake, amarga piranti seluler akeh pengaruhe keputusan tuku ing toko lan online. Saka Infographic Monetate: Pandhuan Eceran kanggo SoLoMo

Infographic iki nyedhiyakake statistik pendukung kanggo para pengecer yen investasi ing seluler, aplikasi seluler, layanan lokasi, telusuran lokal lan integrasi sosial minangka kesempatan gedhe kanggo nggawa dolar luwih akeh.

Final MonetateSoLoMo

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.