Biaya Media Sosial Nyata

biaya media sosial

Wong ing fokus mateni infographic iki, nuduhake data nyata babagan biaya, bathi lan bathi investasi media sosial. Aku ngerteni kasunyatan manawa kira-kira jam sing digunakake kanggo ngatur medium lan malah menehi ragad kanggo entuk bathi kanggo merek teratas sing nggunakake media sosial. Apa sampeyan ngerti regane saben wulan rata-rata pengikut Twitter yaiku $ 2.38, lan biaya saben wulan kanggo njaga $ 1.67. Ora ala rolas ing investasi!

Infographic Biaya Nyata Media Sosial

Akeh wong sing ndeleng media sosial minangka free. Amarga jumlah medium sing rata-rata pemasar kudu ngatur, sumber daya winates, ora efektifitas alat lan pamisahan pasar - pancen ana biaya kanggo media sosial. Semono uga, ana uga kesempatan sing luar biasa kanggo nyekel pangsa pasar kanthi melu prospek lan pelanggan liwat media sosial - apa maneh yen kompetisi sampeyan durung ana!

4 Komentar

  1. 1

    Apa ana sing nerangake statistik twitter? misale jek nuduhake investasi luwih saka bali - lan biaya saben wulan mung nomer sing dibagi 10 ... ?!

  2. 2

    Apa ana sing nerangake statistik twitter? misale jek nuduhake investasi luwih saka bali - lan biaya saben wulan mung nomer sing dibagi 10 ... ?!

  3. 3

    Pancen bener manawa ana sing kudu mbayar biaya media sosial minangka bagean saka campuran pemasaran umume. Tantangan sing paling gedhe yaiku klien sing pengin "minggat SAIKI" karo media sosial, tanpa nggatekake papane ing strategi umum, utawa kasunyatane dudu tamba kanggo kabeh bisnis sing anyar supaya bisa sukses kanthi sewengi menyang sawetara postingan blog!

  4. 4

    Oh Doug… Aja ngandhani yen sampeyan ora ndeleng kesalahan karo gambar iki…

    Masalah pertama sing jelas: Nomer investasi / bali saben wulan Twitter diluncurake nalika pemetaan kanggo nilai / biaya saben pengikut. Ora yakin sing endi, nanging amarga ukuran bagean kasebut ing infografis, aku yakin angka pengembalian sing luwih dhuwur tinimbang investasi sing kudu ditampilake. Oalah, aku nyelehake sing ana ing "typo".

    Masalah sing nyata karo gambar iki yaiku korélasi vs. sebab-akibat. Kesimpulan sing diwenehake ing grafik iki yaiku supaya wong liya ngetutake sampeyan utawa dadi penggemar sampeyan nyebabake dheweke luwih larang. Ana korélasi antara mbuwang lan penggemar, nanging ora ateges ana sebab-sebab ing kene. "Penggemar luwih cenderung 28% tinimbang sing dudu penggemar terus tuku merek sampeyan"? Aku ora mikir yen kesimpulan kasebut mbutuhake infografis. Yen aku nggawe istilah sing luwih jelas, apa sampeyan bakal ujar manawa wong sing nganggep dheweke penggemar Colts melu luwih akeh game Colts lan duwe klambi liyane Colts tinimbang sing ora nganggep dheweke penggemar Colts? Wangsulan sing gampang karo sing siji, bener? Dadi ora, penggemar Facebook McDonalds sampeyan mbuwang dhuwit luwih akeh amarga dheweke penggemar Facebook. Amarga dheweke bisa uga wis ngentekake akeh dhuwit lan dheweke seneng karo sampeyan yen dheweke mutusake dadi penggemar Facebook. Iki ora ing formulir saiki kanggo ndhukung tesis yen sampeyan bakal nggawe wong liya nggunakake merek sampeyan kanthi luwih cepet dadi penggemar Facebook utawa pengikut Twitter. Dadi aku ora bakal ndhaptar bagean kasebut ing "Mupangate" nanging mung ing judhul sing diwaca "Hmm…".

    Saiki sing bakal narik kawigaten sejatine yaiku yen bisa nuduhake manawa metu saka kabeh penggemar Facebook, pinten-pinten belanja saben taun / saben wulan / apa wae sadurunge dadi penggemar vs. pira-pira sing digunakake sawise Pungkasan dadi penggemar lan amarga kampanye sing sampeyan lakoni ing Facebook. Yaiku asil nyata investasi sampeyan. Mesthi wae, iku meh ora bisa dilacak.

    Aku ora ujar manawa ana media sosial ora duwe mupangate. Aku mung ujar manawa nomer sing kurang disiapake kaya sing ditampilake ing infografis iki, ora nate mbantu nggawe kasus kasebut utawa mbantu wong nggawe keputusan mlebu media sosial. Yen ana angka biaya, bakal medeni wong sing ngerti yen mupangat sing ditampilake ing infografis sejatine ora nuduhake entuk manfaat sejatine kanggo mbenerake biaya kasebut.

    * nyopot topi pengacara setan *

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.