Kekuwatan Facebook

kekuwatan facebook

Nalika nerbitake Napa Facebook Ora Motong, kita temokake infographic iki langsung saka sumber… Kekuwatan Facebook! Yen sampeyan ngliwati kabeh jumlah gedhe, dhasar infographic minangka crita nyata ... apa ana asil bisnis ing kana? Facebook ujar manawa ana.

  • Ing analisis luwih saka 60 kampanye ing Facebook, 49% duwe bathi iklan 5x, 70% ngasilake 3x.
  • 35% bisnis duwe biaya murah saben konversi.
  • Dibandhingake karo rata-rata online, iklan Facebook entuk 31% kesadharan merek sing luwih gedhe, 98% kelingan iklan sing luwih gedhe lan 192% pangsa konversi sing luwih gedhe.
  • Dibandhingake karo tingkat kepercayaan 47% ing media tradisional, Facebook Ads duwe tingkat kepercayaan 92%.

Muga-muga aku ngerti luwih akeh babagan 60 kampanye sing nyata… apa ana conto acak? Apa anggarane? Suwene kampanye ditindakake? Ana akeh pitakonan mbukak babagan iki! Muga-muga bisa kasedhiya transparansi tambahan ing kana.

facebook iklan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.