Email Ninggalake Kranjang Sampurna

email nilar basket

Bubar nuduhake infographic sing nyedhiyakake bukti yen luwih cepet a wakil sales ngasilake telpon menyang calon klien liwat web, tingkat konversi sing luwih dhuwur. Ora nggumunake, sajrone logika sing padha… wong-wong ing SaleCycle nemokake manawa sampeyan luwih cepet entuk email ninggali keranjang belanja, luwih akeh tingkat konversi!

Ana telung pitakon utama babagan email ninggali kranjang sing dijawab terus dening SaleCycle:

  • Wektu: Suwene kudu ngenteni email menyang para pelanggan?
  • Tone: Apa kita kudu langsung, utawa nggunakake nada layanan pelanggan?
  • Content: Apa sing kudu kalebu ing email supaya para pelanggan bisa tuku?

SaleCycle nggabungake Infographic iki sing njawab pitakonan kasebut. Data kasebut dijupuk saka 200 merek global terkemuka lan praktik paling apik babagan ditinggalake Kréta Blanja:

Email Ninggalake Basket

2 Komentar

  1. 1

    Doug kirim iki apik tenan! Nulis kabeh kanggo kita ing marketing email. Nggoleki rencana prasaja sing wis diuji! Matur nuwun kanggo kirim!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.