Gaya Kerja Seluler

Layar layar 2011 08 12 ing 11.55.01 PM

Manajer Kontak Sosial Gist (mentas dipikolehi dening RIM) nggabungake infographic iki ing Mobile Workstyle. Beda karo Dell Infographic ing tenaga kerja seluler infographic iki luwih fokus ing kebiasaan lan pilihan pekerja seluler sing beda karo sebabe perusahaan kudu nganggep ngukur tenaga kerja. Kayata:

  • 65% buruh seluler nggunakake tablet
  • 32% karyawan global saiki wis gumantung luwih saka siji piranti seluler sajrone dina kerja khas.
  • Pangguna ngakses email seluler munggah 36%

Gaya Kerja Ponsel Infographic

Ndeleng liyane ..

Teknologi seluler ngowahi papan makarya. Kepiye carane ngganti sampeyan?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.