Pakaryan Mobile

intro pekerja seluler

Ing taun 2012, Morgan Stanley prédhiksi manawa pengiriman smartphone bakal ngluwihi pangiriman komputer. Kajaba iku, diarepake 25% kabeh e-commerce online bakal dileksanakake liwat piranti seluler. Wis kira-kira ana 30% email perusahaan sing diwaca ing piranti seluler. Sanajan media sosial kayane dadi pamimpin crita paling akeh… seluler kudu pikiran utama karo saben perusahaan.

Nanging perusahaan ora mung kudu nggoleki seluler saka sudut pandang pemasaran, bisnis uga kudu menehi motivasi marang para karyawan supaya bisa nggunakake. Iki infographic saka Dell ngomong karo efisiensi seluler saka sudut pandang kerja lan produktivitas. Minangka infographic nyatakake:

Apa wayahe mikir maneh kabijakan IT lan gabung karo gerakan pekerja seluler? Perusahaan sing bisa adaptasi kanthi cepet karo lanskap seluler sing anyar bisa uga maju lan makmur.

infographic pekerja seluler

Tenaga kerja adhedhasar ilmu nyengkuyung bisnis kanthi tetep nyambung. Apa karyawan sampeyan nyambung?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.