Sejarah Desain Email lan Email

desain email sejarah

44 taun kepungkur, Raymond Tomlinson lagi nggarap ARPANET (prekursor Pamrentah AS kanggo Internet sing kasedhiya ing publik), lan nggawe email. Iki masalah gedhe amarga nganti tekan kana, pesen mung bisa dikirim lan diwaca ing komputer sing padha. Iki ngidini pangguna lan tujuan sing dipisahake karo simbol &. Nalika dheweke nuduhake kolega Jerry Burchfiel, tanggepan yaiku:

Aja ngomong sapa! Iki dudu apa sing bakal ditindakake.

Email pertama sing dikirimi Ray Tomlinson yaiku e-mail tes Tomlinson sing diterangake sepele, kaya "QWERTYUIOP". Maju saiki lan ana luwih saka 4 milyar akun email kanthi 23% darmabakti kanggo bisnis. Diperkirakan bakal ana udakara 200 milyar email sing dikirim ing taun iki kanthi tuwuh terus 3-5% saben taun miturut Klompok Radicati.

Sejarah Pangowahan Desain Email

Wiku Email nggabungake video apik iki babagan fitur lan dhukungan tata letak sing ditambahake ing email sajrone pirang-pirang taun.

Siji-sijine sing dakkarepake kanggo email yaiku klien kaya Microsoft Outlook bakal nganyarke dhukungan kanggo HTML5, CSS lan video supaya bisa ngilangi kabeh kompleksitas supaya email katon apik, main kanthi apik, lan cocog karo kabeh ukuran layar. Apa kakehan takon?

Sejarah Desain Email lan Email

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.