Pandhuan #Hashtag

pandhuan hashtag

Kita wis nulis babagan pentinge nggunakake hashtags nalika sampeyan nggunakake Twitter, nanging metodologi sing nyebar uga liwat platform liyane. Paling penting, Youtube, Instagram lan Google+ wis nambah dhukungan… kanthi Facebook cedhak! Cukup, hashtags minangka cara sing gampang kanggo nunjukake tembung, frase utawa topik kunci ing teks sampeyan.

Apa sampeyan kepengin weruh sapa sing nggunakake hashtag pisanan? Sampeyan bisa matur nuwun marang Chris Messina ing taun 2007 ing Twitter!

Kanthi ndhisiki teks nganggo tandha pon, sampeyan bakal nggawe konten luwih gampang digoleki lan bisa ditemokake. Kanggo pemasar, iku strategi sing dibutuhake - akeh profesional nggoleki situs kasebut kanggo nggoleki wong, perusahaan, produk utawa layanan sing sampeyan adol! Ana uga sawetara fantastis alat sing metu kanggo riset hashtag!

hashtags-guide

One comment

  1. 1

    Aku mikir sampeyan nggunakake logo ICQ kanggo entri IRC. Ora yakin iki sengaja disengaja, nanging aku rada bingung. Kajaba iku cukup diwaca. Paling ora sepisan .... 😉 Matur nuwun wis nuduhake Douglas!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.