Ekosistem Pemasaran Siklus

Pratinjau Infografis Siklus Pemasaran

Nggatekake pemasaran siklus urip penting banget ing pasar saiki, mulane aku seneng bisa kerja bareng karo klienku, Right On Interactive, ing ngrancang lan nggawe infographic babagan topik iki. Infographic kalebu kabeh babagan generasi utama nganti otomatisasi pemasaran nganti konversi, uga ngatasi tantangan lan masa depan ing papan iki.

Wiwit otomatisasi pemasaran kurang saka 10 taun, kita isih sinau babagan industri lan cara nggunakake kanggo nggayuh target pemasaran. Infographic iki negesake kasunyatan manawa kita ngalami tuwuhing cepet ing lapangan iki, lan kita kudu duwe proses supaya bisa nggayuh prospek lan pelanggan liwat sawetara titik tutul. Nanging uga mbuktekake manawa samubarang owah kanthi cepet.

Kepiye pinemu otomatis pemasaran lan pemasaran siklus urip bakal ganti taun ngarep? 5 taun sabanjure?

Infographic Marketing Siklus

 

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nuduhake, wong lanang! Seneng banget nggarap sampeyan kabeh kanggo narik infographic iki bebarengan. Aku mikir manawa riset kanggo visualisasi iki pancen nyata banget. Ruang teknologi pemasaran berkembang kanthi tarif sing luar biasa - Aku bisa ngomong saka pengalaman langsung manawa solusi otomatisasi pemasaran ditambah karo strategi pemasaran anyar minangka kabutuhan anyar kanggo organisasi. Aku mung maca esuk iki saka blog Sirius Decision manawa jumlah perusahaan B2B sing nggunakake otomatisasi pemasaran saya cepet, karo wong-wong mau ngramal jumlahe bakal nambah 50% ing taun 2015. Bicara babagan pertumbuhan eksponensial.

    Kanggo sampeyan sing sadurunge nggunakake solusi kanggo kaping pisanan, iki saran sing paling penting: priksa manawa sampeyan duwe mitra sing kuwat kanthi level layanan sing nyenengake kalebu ing kesepakatan kasebut. Sukses nggunakake solusi otomatisasi pemasaran pancen gumantung marang implementasi lan panggunaan sing tepat - lan luwih gampang nalika pisanan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.