Penolakan Koran

Koran mudhun

Sawetara wong ing industri koran pengin sampeyan muwun. Nalika aku isih seneng ambune kertas koran lan seneng jurnalisme profesional, industri minangka industri sing saya sukur amarga ora entuk. Aku ora bakal crita maneh babagan… kiriman sadurunge kene, kene, kene lan kene cukup nutupi!

Nanging kanthi perkembangan wektu lan evolusi teknologi sing ora bisa dibantah, industri koran sing sadurunge dominan katon tundhuk karo fenomena universal, internet. Kanthi tekan jagad, gampang aksesibilitas lan popularitas ing kalangan pemuda teknologi sing cerdas, industri koran ngalami penurunan sirkulasi lan pengeluaran pariwara kanthi dramatis. Saka Infographic: Koran Kurangé populasi

USA Newspaper Nolak infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.