Regane kakehan data

Screen Shot 2013 05 28 jam 11.22.05 AM

Saben dina, 2.5 data byte kuartilyun digawe dening organisasi sales and marketing. Sanajan nyimpen data gunung kanthi pangarep-arep bisa nemokake pemahaman sing bisa ditindakake bisa uga katon kaya panggunaan efektif wektu lan dhuwit bisnis, biaya sing gegandhengan bisa ngejutake sampeyan.

A anyar infographic digawe dening Mesin Kisi ngandhakake 88% tim pemasaran ora duwe kesempatan bisnis amarga informasi sing kurang. Saka sing disurvei, 24.5% rumangsa nantang data lan wektu sing dibutuhake kanggo paneliten, dene responden liyane ora duwe peralatan utawa ora kasengsem ing penanganan data kanthi bener.

Saliyane kurang nyukupi strategi data amba, nyimpen lan nganalisa informasi sejatine biaya bisnis dhuwit amba. Wakil penjualan sing biasane mbayar rata-rata 4 jam / minggu nalika nyiapake adol, lan kanthi sayuta repetisi sales saiki ing AS, iki regane $ 50 milyar saben taun.

Mangkene luwih jero babagan apa sing ditemokake Lattice:

The_Kost_of_Too_Much_Data

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.