Kasus kanggo Optimisasi Seluler

Layar layar 2013 07 10 ing 1.57.09 PM

Optimisasi ponsel wis ora mung ganti cara komunikasi karo wong liya, nanging cara urip, kerja lan toko.

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, tuwuhing panggunaan piranti seluler nyebar kaya geni ing taun-taun pungkasan. Para ahli yakin jumlah piranti seluler bakal mencapai 7.3 milyar ing taun 2014, lan negesake manawa ana revolusi seluler sing ditindakake. Kanggo para pemasar, gelut utawa penerbangan: sampeyan bisa uga nggunakake mobilitas lan adaptasi strategi online supaya cocog karo jagad multi layar, utawa nyerahake gaman lan ngalami mati sing alon-alon, nanging mesthi bakal mati.

miturut Mashable, 2013 minangka "taun desain situs web sing responsif," luwih akeh kabutuhan situs web lan aplikasi kanggo dioptimalake kanggo kabeh ukuran layar. Kanthi 90% wong nggunakake pirang-pirang layar kanthi runtut, lan 67% pembeli diwiwiti ing siji piranti lan ngrampungake tuku ing piranti liyane, kabutuhan pengalaman adi penting banget.

Mangkene tampilan lengkap babagan data liwat Entuk Kepuasan:

Pengalaman Pelanggan Seluler

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.