Pandhuan 5 Menit Kanggo Nggawe Pakaryan ing Media Sosial

Screen Shot 2013 06 05 jam 10.25.09 AM

Kita kabeh wis ndeleng judhul proyek: Pakar Media Sosial, Manajer Komunitas, Ninja Media Sosial. Perusahaan terus mbayar dolar paling dhuwur kanggo entuk strategi sosial antri. Pira usaha sing kudu dibayar kanggo ngetrapake strategi sosial lan nggawe kampanye interaktif? Rata-rata gaji kalebu $ 80,000 nganti $ 110,000 saben taun.

Miturut wong ing Mindflash, entuk tugas dadi spesialis media sosial ora mung bisa dipikolehi karo sapa wae sing ahli teknologi, nanging uga bakal nuduhake sampeyan carane nindakake sajrone limang menit.

Mindflash kerja sama karo Column Five kanggo nggabungake pandhuan visual supaya bisa kerja kanthi sosial, uga apa sing dibutuhake kanggo nggawe, tuwuh lan ngoptimalake anane online kanggo narik perhatian para perekrut.

Mangkene tampilan lengkap:

mindflash_5min_Social-media-C5

 

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.