Lali

Infographic: Ngaso

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging yen ana ing jagad teknologi pemasaran mesthi ana ing ngarep komputer utawa ing mejaku. Ternyata, iki ora apik kanggo awak, miturut riset sing ditindakake dening Learnstuff.com.

Umume masarakat kedhip udakara 18 kaping saben menit. Nanging nalika ndeleng layar komputer, sampeyan mung bisa kedhep kaping 7, sing bisa nyebabake Sindrom Visi Komputer. 9 saka 10 wong sing nglampahi luwih saka 2 jam terus-terusan ndeleng layar komputer, lan nggunakake mouse luwih saka 20 jam seminggu nambah risiko sindrom trowongan carpal nganti 200%. Umumé, kayane ndeleng ing layar komputer TIDAK apik kanggo kesehatan kita.

Nanging ngaso bisa nulungi turu, mata, punggung, lan sifat umum. Priksa sawetara informasi liyane babagan infographic sing apik iki babagan cara nglindhungi kesehatan nalika kerja ing komputer sedina muput!

TAKE-A-BREAK Infographic

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai jenn, aku ngerti iki kalebu ing kene, nanging apa aku ngerti sapa ilustrator infografis kanggo entri tartamtu iki? Matur nuwun kanthi sanget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.