Rencana Liburan Pembeli Tablet & Ponsel

Rencana liburan Tablet lan Ponsel

Kita klien penerbit katalog digital, Zmags, bubar nganakake survey babagan kabiasaan blanja para konsumen ing musim liburan iki. Adhedhasar asil, mayoritas pembeli bakal tuku ing piranti seluler lan tablet ing taun iki lan tuku ing toko bakal mudhun. Katalog digital minangka tujuan blanja paling populer kaping 2 sawise situs web. Yen sampeyan pengecer online, iki penting kanggo dipikirake lan diterapake, utamane ing macem-macem piranti. Sawetara temuan utama kalebu:

  • Wong lanang luwih seneng nggunakake tablet lan ponsel kanggo tuku tinimbang wanita.
  • Frustasi nomer 1 kanggo konsumen ora cukup duwe informasi produk kanthi online.
  • Commerce Facebook mundhak ing tablet / ponsel.
  • Luwih saka 50% bocah umur 18-34 taun duwe rencana nggunakake piranti seluler kanggo tuku musim liburan iki.

Kepiye sampeyan arep blanja ing musim preinan iki? Apa rencana sampeyan?
Rencana Liburan Pembeli Tablet lan Mobile

Komentar siji

  1. 1

    Menapa malih, sanalika kita break kertas bungkusan saka unit panyimpenan kadhemen anyar kita miwiti mbukak unprecedented saka aplikasi. Ayo dadi menyang nomer.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.