SXSW 2014 Wrapup Infographic Interaktif

Statistik SXSW 2014

Salah sawijining prekara sing apik babagan mitra Meltwater piranti lunak ngawasi media sosial yaiku sampeyan bisa ngawasi topik lan acara kanthi tliti kanggo njupuk gambaran lengkap babagan sentimen lan popularitas. Taun iki, dheweke miwiti ngawasi buzz sekitar SXSW tanggal 26 Februari lan nemokake sawetara tren sing cukup menarik:

  • Pelapor NSA, Edward Snowden, dadi masalah gedhe. 7% kabeh buzz sosial ana gandhengane karo Snowden.
  • Wong lanang luwih akeh ngirim sosial: 62% mungsuh 38% kanggo wanita.
  • Justin Bieber duwe 400% nyebutake luwih akeh tinimbang Kucing Grumpy! (Ngomong whaaaa?)

Kanggo kabeh statistik sing apik, priksa infographic ing ngisor iki. Lan aja lali mriksa sponsor Meltwater's alat ngawasi media sosial kanggo perusahaan.

SXSW 2014 Wrapup Infographic Interaktif

2 Komentar

  1. 1

    Ora akeh babagan musik anyar utawa teknologi anyar. Aku ora weruh nyebutake kedadeyan sedhih (3 nyawa ilang) SXSW 2014. Nyritakake banget.

  2. 2

    Hei John - Pitakon apik. Aku nggawe infographic iki, mula aku bakal mangsuli: kita ngawasi bagean interaktif konferensi kasebut, wiwit tanggal 7-11 Maret. Dadi, ora nyebutake kacilakan sing nggegirisi sing kedadeyan tanggal 12 Maret. Kita setuju yen menarik yen ora ana luwih akeh obrolan babagan teknologi anyar sajrone jangka wektu iki. Lan, minangka wong sing ana ing Kali Abang 2 dina sadurunge tragedi sing nggegirisi iki, atiku seneng banget karo kabeh wong sing kena pengaruh kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.