Strategi Sukses kanggo Energi Sosial

cara paling apik kanggo pangguna

Kita wis nulis babagan Singkir biyen lan saiki dheweke ngirim cathetan sing apik kanthi infographic sing migunani. Apa sampeyan bisa ngira cara paling apik kanggo motivasi pangguna supaya bisa melu karo merek utawa bisnis sampeyan? Sampeyan entuk: Sayemboro! Kuwi sing Singkir ditemokake nalika nindakake survey luwih saka 800 pangguna. (PS: Iku link afiliasi kita)

Hasil kasebut ora nggumunake - amarga saben dina ndeleng kontes bisa nambah Suka lan menehi inspirasi kanggo nuduhake. Sing nggumunake kita yaiku 38% responden sing melu survey durung nate nindakake kontes. Omong-omong, foto njupuk posisi nomer loro ing kontes lan topik tembok nomer telu.

Sawetara temuan liyane:

  • 72% responden nganggep dheweke bisa luwih apik kanthi upaya media sosial
  • 51% wis nyoba kontes foto
  • 62% panggunaan tab bea kanggo mbujuk para penggemar
  • 14% pangguna nggunakake video kanggo kontes kasebut

Siji-sijine saran babagan infographic iki yaiku aku yakin istilah kasebut Melu digunakake rada longgar. Aku seneng istilah kasebut nyuwil luwih akeh. Miturut pendapat saya, keterlibatan padha karo bisnis, ora mung entuk kaya utawa tindakake minangka pertukaran kanggo sawetara hadiah.

Temuan kasebut isih penting! Strategi kasebut bisa ngasilake lalu lintas lan kesadaran kanggo merek sampeyan ... supaya sampeyan bisa melu pamirsa utawa komunitas luwih akeh.

Melu Pangguna

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.