4 Langkah kanggo Pemasaran Media Sosial

4 langkah strategi media sosial

Salah sawijining Stephen Covey 7 Kebiasaan Wong sing Efektif: Piwulang Kuat kanggo Owahi Pribadi yaiku kanggo Miwiti kanthi Pungkasan ing Pikiran. Infographic iki saka BigThunk lan Nomer 8 Komunikasi iya mung - ngakoni yen sampeyan kudu netepake target luwih dhisik nalika nggoleki strategi pemasaran media sosial.

Aku seneng banget karo infographic iki amarga ora mung ngomong babagan konversi - nanging bisa ngomong karo liyane panggunaan bisnis media sosial: Pemasaran Merek, Pemimpin Pemikiran, Prospek Jasa lan Penjualan. Akeh kekuwatan media sosial ora asale saka meksa cepet… yaiku volume lan volume sing ditemtokake suwe-suwe.

4-langkah-sosial-media-strategi

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.