Negara Pemasaran Konten 2014

pemasaran konten negara

Apa sampeyan kepengin weruh apa sing ditindakake para pemasar digital liyane babagan strategi pemasaran konten, kalebu blogging, produksi, nuduhake, lan pangukuran? Bebarengan karo LookBook HQ, Oracle Eloqua wis nggambarake kepiye para pemasar digital nanggapi panjaluk strategi konten ing infographic iki.

Kita ngupayakake pathokan pemasaran konten kanthi wawasan tartamtu babagan strategi media sing diduweni, diduweni, lan mbayar— kebijakan apa sing ditindakake para pemasar - uga cara pemetaan konten ing sadawane lelungan pembeli, lan metrik kinerja utama sing penting.

Sing lengkap Laporan Patokan Pemasaran Konten kalebu tanggapan saka luwih saka 200 pemasar babagan pitakon kaya:

  • Apa jinis konten sing digawe pamasar modern, cara rutin lan kanggo tujuan apa.
  • Kepiye pemasar modern nggunakake konten wong liya.
  • Apa tantangan utama sing diadhepi pemasaran konten modern?
  • Pira pemasar modern nyelarasake konten karo lelungan panuku.
  • Metrik apa sing dijupuk para pemasar modern lan cara ngetrapake efektivitas pemasaran konten.
  • Tren utama sing nyebabake kegiatan pemasaran konten.

Negara-saka-Konten-Pemasaran-2014_Infographic-FV

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.