Cara Nggunakake Piranti Sosial ing Papan

alat sosial ing papan makarya

Ing panaliten saka Microsoft ing Panggunaan lan Persepsi Piranti Sosial ing Perusahaan, kayane dheweke durung nemokake bukti liyane manawa wanita luwih pinter tinimbang pria.

Wong lanang luwih seneng tinimbang wanita sing ujar manawa watesan kasebut amarga masalah keamanan, dene wanita luwih seneng nyalahake produktivitas.

Wah Apes banget, sawise suwene iki, isih ana sawetara wong ing papan makarya mateni kemampuan supaya karyawan bisa kolaborasi, riset lan ningkatake produktivitas. Ora ngerti kasunyatan manawa, liwat jaringan sosial, sampeyan duwe akses menyang kanca, profesional, vendor lan ahli saiki ora ngisin-ngisini. Lan kajaba sampeyan duwe karyawan sing kudu ninggalake smartphone ing mobil, dheweke duwe akses menyang media sosial. Yen dilecehke, wangsulane ora mblokir akses kabeh wong ... wangsulane dipecat karyawan kasebut.

Microsoft-Social-Tools-in-the-Workplace-Research-Study_0

http://www.microsoft.com/en-us/news/Press/2013/May13/05-27SocialToolsPR.aspx

One comment

  1. 1

    Douglas, iki apik tenan! Aku nggoleki kiriman kanthi media sosial kanggo 4 Blog Blog HR saben minggon (favoritku ing minggu iki) lan mesthi bakal kalebu postingan iki. Matur nuwun kanggo nuduhake info.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.