Wektu Sosial

wawasan wektu sosial

Aku rekasa meksa nindakake perkara sedina muput kanggo nindakake masarakat kanthi sosial, lan aku ngerti manawa akeh wong sing lagi nggayuh lan ngobrol. Argyle Sosial wis nggawe infographic sing nggumunake iki kanggo mbantu ngerteni ilmu pengetahuan ing wektu pungkasan lan pengaruhe ing kinerja pemasaran media sosial kanggo bisnis menyang konsumen (B2C) lan pemasaran bisnis menyang bisnis (B2B).

Saka infographic: Merek pengin nggawe kiriman wektu kanggo entuk keterlibatan maksimal. Nanging kapan para pelanggan paling seneng nampa? Kita mriksa segmen data pelanggan - kiriman 250k lan klik 5M - kanggo ndeleng manawa bisa ngidentifikasi tren agregat.

Kahanan sosial sosial sosial

Source: Pemasaran media sosial adhedhasar data saka Argyle Social

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.