Jaringan Sosial Miturut Nomer

jaringan sosial sadurunge

Wingi, kita nampilake Infographic sing apik ing Sejarah Jaringan Sosial. Dina iki, kita entuk Infographic liyane sing hebat - Negara Jaringan Sosial Saiki. Minangka tampilan global sing jero babagan jaringan sosial miturut ukuran, demografi, lan pertumbuhan - nyedhiyakake sawetara wawasan babagan manawa kita wis nggayuh titik jenuh. Infographic iki duweni Nyalakan Media Sosial.

jejaring sosial sm

Siji diagram sing bisa menehi kesan salah yaiku Ning, sing ngganti model bisnis saka jaringan sing dibayar gratis. Mesthi wae bakal ilang sawetara wong ing pamindhahan - nanging sejatine tuwuh kanthi apik ing taun 2011 minangka Software minangka panyedhiya jaringan sosial Layanan.

3 Komentar

  1. 1

    Mesthi wae infographic sing menarik, nanging ora ana nomer ing endi wae! Pancen ngerti manawa Plaxo minangka papan sing kalebu demografi paling tuwa, nanging mesthine luwih migunani karo sawetara nomer angel ing kana.

    Matur nuwun kanggo nuduhake Doug

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.