Penjahat Media Sosial

media sosial jahat

Kita kabeh duwe dheweke - wong jahat sing nggrundel lan ngomel kabeh komentar - nesu marang pengunjung liyane lan umume ngasilake kekacoan. Pancen ngepenakke, nanging ana cara kanggo nggagalake penjahat media sosial sing jahat. Iki minangka infographic sing apik sing diterbitake Search Engine Journal adhedhasar 8 Penjahat Media Sosial.

Mesthi wae, ana sawetara ironi nyatane SEJ entuk sponsor ing Infographic ... Bejo link sing digawe ora kanggo sponsor, yen ora bakal nglanggar salah sawijining profil penjahat dhewe!

8 wong jahat4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.