Apa tegese media sosial kanggo pemasaran sampeyan

sosial media marketing

Apa kita isih nyoba ngobrol karo sampeyan babagan strategi media sosial? Muga-muga ora - nomer kasebut wis ana lan wis kabukten. Yen perusahaan sampeyan durung nggunakake media sosial, mesthine pesaing sampeyan duwe. Aku ora negesake manawa media sosial minangka kabeh sing dijanjeni guru - ngasilake investasi isih dadi perkara sing angel dilacak lan diukur. Nanging wis nggawe metodologi sing luwih gampang kanggo komunikasi karo lan babagan perusahaan lan merek lan layanane. Ora ana dina sing kliwat ing jaringanku sing ora njaluk rekomendasi utawa menehi masalah sing bisa ditanggapi perusahaan sampeyan. Ayo kana!

Infographic iki saka Wikimotif nggoleki sampeyan sawetara statistik penting sing ana gandhengane karo pemasaran lan media sosial. Misi Wikimotive yaiku nyediakake solusi pemasaran online lengkap kanggo dealer otomatis lan bisnis kanthi kabeh ukuran.

Apa-Sosial-Media-Tegese-kanggo-Pemasaran Sampeyan

Komentar siji

  1. 1

    wow sawetara kasunyatan sing aku ora ngerti, kaya Pinterest nggawa 27% luwih revenue saben klik banjur Facebook. Media sosial minangka alat sing apik yen nggunakake kanthi bener lan masalahe paling ora ngerti carane nggunakake kanthi bener. Kita nindakake sing paling apik kanggo mbantu perusahaan ngerti carane nindakake kanthi bener.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.