Industri Pemasaran Media Sosial

industri pemasaran media sosial

GO-Globe.com wis nggawe infographic, ing Industri Pemasaran Media Sosial, sing milih data kunci saka Social Media Examiner's Laporan Industri Pemasaran Media Sosial 2012. Infographic nyakup Tren Media Sosial paling anyar, Tantangan Media Sosial, Strategi para pemasar media sosial lan liya-liyane.

sme industrireport2012

Miturut pendapat saya, tantangan utama isih ana. Nalika teknologi kita terus apik, perusahaan isih ngupayakake nggunakake media sosial kanthi lengkap, golek pengaruh, ngukur investasi maneh, nggawe pamirsa, lan ngembangake metodologi sing ora mbutuhake akeh sumber daya. Kasunyatane yaiku mupangat media sosial sing luar biasa, nanging upaya sing dibutuhake kanggo entuk asil kasebut terus dikepangake dening industri sing terus adol dhewe lan ngetrapake pangarepan sing gedhe banget.

sosial media marketing

3 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,

    Infographic sing apik. Temokake target pamirsa penting banget, media sosial dudu masalah nomer mentah. Sing luwih penting yaiku nggawe interaksi nyata karo target pamirsa.

  2. 2

    Tansah fokusake pesen karo kabutuhan profil klien sing ideal
    utawa pelanggan lan aja wedi ngasingake wong sing ora duwe niat nol
    nggunakake layanan sampeyan. Nomer kasebut bisa uga nggawe angka katon apik, nanging ana gunggunge
    ora ana regane kanggo bisnis sampeyan. Nyatane, yen sampeyan mbayar bandwidth blog sampeyan
    dening gigabyte utawa sampeyan mbayar biaya saben maca kanggo ngirim email newsletter
    layanan, para pamburu freebie mbuwang dhuwit lan wektu sampeyan.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.