Pandhuan Media Sosial kanggo Profesional Keuangan

pandhuan media sosial finansial

Marty Thompson mesthi nemokake konten sing fantastis nalika nerangake babagan bisnis sosial. Yen perusahaan sampeyan njaluk konsultasi profesional babagan upaya sosial sampeyan, aku ora ngerti konsultan sing luwih apik ing industri kasebut. Ing infographic iki, pandhuan ditujukan kanggo profesional finansial. Kaping pirang-pirang, organisasi finansial rumangsa yen tangane kaiket amarga ana masalah kepatuhan peraturan - pancen ora bener. Profesional finansial sing nggunakake media sosial kanthi cerdas lan duwe proses lan platform supaya tetep tundhuk, pancen apik banget.

Miturut studi Advisor Touchpoints paling anyar saka Riset Cogent, 87% penasihat bisnis sajrone limang taun utawa kurang nggunakake media sosial (paningkatan signifikan saka 2012), dene mung 35% wong sing wis latihan luwih saka 20 taun melu sosial. Apa sampeyan saiki nggabungake media sosial menyang praktik sampeyan, nggarap rencana, utawa ngenteni luwih suwe, ana sawetara prekara sing kudu dipikirake.

pandhuan-sosial-media-sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.