Media Sosial - Nggawe Kesenjangan

bisnis cilik media sosial

Akeh banget bisnis sing marai frustasi amarga dheweke durung nggunakake media sosial lan wedi yen kasep. Aku seneng Infographic iki saka kanca sing apik, Jason Falls, amarga menehi wawasan babagan panggunaan nyata… lan kasunyatan manawa isih akeh kesempatan kanggo bisnis nggunakake media sosial kanggo ngembangake bisnis.

Ngandika ... wektu wiwit entek. Aku wedi, sajrone sawetara taun, perusahaan bisa uga bakal kelangan pangsa pasar karo perusahaan saingan sing nggunakake media sosial minangka cara kanggo promosi lan interaksi karo prospek lan pelanggan. Yen perusahaan ora enggal tumindak, dheweke bakal entuk konco sing kompetitor amarga perusahaan kasebut nambah panguwasa lan merek kanthi online.

Bridge The Gap - Sinau Media Sosial ing Nggoleki Media Sosial

Minangka Jason negesake, organisasine kasedhiya mbantu perusahaan ngatasi kesenjangan kasebut. Priksa manawa nambahake Exploring Media Sosial menyang dhaptar maos sing apik lan tututi kancaku sing apik Jason Falls ing Twitter uga.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.