Apa sing Nggawe Wong Pengin Nindakake Merek?

merek paling populer

GetSatisfaction ngluncurake Infographic sing menarik babagan sing nggawe wong pengin ngetutake merek. Mbok statistik sing paling nyenengake yaiku sing terakhir… 97% wong sing disurvei tuku adhedhasar interaksi online karo merek.

Tanpa mangu-mangu, pengalaman merek online sing positif nggawe pelanggan sing setya. Amarga wis ditemokake sawetara panliten, mayoritas konsumen sing melu merek ing ruang digital _ manawa melu kontes utawa "seneng" merek ing Facebook - cenderung ora mung tuku produk, nanging uga menehi rekomendasi kanggo kanca lan kulawarga. Saben Entuk Kepuasan.

infographic tindakake merek

Sumber kanggo Infographic yaiku Razorfish, Econsultancy lan SosialMediaToday.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.