Wektu Media Sosial

ilmu wektu sosial tb

Sawetara statistik sing nyenengake banget ing wektu media sosial saka @danzarrela, lebokake infographic sing apik banget dening para warga ing Kissmetrics. Nggunakake teknik kanggo gawe jadwal keterlibatan media sosial bisa maksimalake pajanan konten sampeyan bakal entuk jaringan sosial. Klebu statistik kanggo Facebook lan Twitter babagan dina lan wektu sing paling apik kanggo nggedhekake ukuran pamirsa lan kemungkinan konten sampeyan bakal ditemokake lan dituduhake.

ilmu wektu sosial bagean 1

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.