Video Pemasaran & PenjualanPemasaran Seluler lan Tablet

Media Sosial lan Perusahaan

Wong ing Entuk Kepuasan wis nerbitake Infographic anyar ing Media Sosial lan Perusahaan, disebut Ayo Ayo Miwiti Bisnis Sosial. Saka infographic:

Ing taun 2014, pasar alat, piranti lunak lan layanan perusahaan sosial diprediksi bakal nggayuh $ 4.6 milyar ing saindenging jagad. Teknologi generasi anyar iki saya dhuwur kanggo memenuhi permintaan konektivitas lan ngowahi kabeh aspek bisnis. Ing tengah lamaran, pasar lan pamimpin anyar bakal muncul. Wartawan bakal ngrangkul dheweke, lan pro PR bakal ngatur proses kasebut. Ayo nyelehake popularitas bisnis sosial balon.

infographic bisnis sosial

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web