Media Sosial lan Perusahaan

perusahaan media sosial

Wong ing Entuk Kepuasan wis nerbitake Infographic anyar ing Media Sosial lan Perusahaan, disebut Ayo Ayo Miwiti Bisnis Sosial. Saka infographic:

Ing taun 2014, pasar alat, piranti lunak lan layanan perusahaan sosial diprediksi bakal nggayuh $ 4.6 milyar ing saindenging jagad. Teknologi generasi anyar iki saya dhuwur kanggo memenuhi permintaan konektivitas lan ngowahi kabeh aspek bisnis. Ing tengah lamaran, pasar lan pamimpin anyar bakal muncul. Wartawan bakal ngrangkul dheweke, lan pro PR bakal ngatur proses kasebut. Ayo nyelehake popularitas bisnis sosial balon.

infographic bisnis sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.