Pengaruh Sosial

pangaribawa sosial

Aku ngira akeh pemasar sing ngerteni pengaruh sosial kaya dene jinis fenomena anyar. Aku ora percaya. Ing wiwitan televisi, kita nggunakake newscaster utawa aktor kanggo masang barang menyang pamirsa. Telung jaringan kasebut nduweni pamirsa lan ana kapercayan lan otoritas sing diadegake ... mula industri iklan komersial lair.

Nalika media sosial nyedhiyakake sarana komunikasi rong arah, pengaruh media sosial isih asring dadi pengaruh siji arah. Dheweke duwe pamirsa, sanajan luwih cilik lan ceruk karo industri utawa topik sing ana. Kanggo pemasar, masalahe isih padha. Pemasar pengin nggayuh pasar lan pengaruhe pengaruh lan duwe pasar kasebut. Dadi, kaya perusahaan tuku pengiklan lan juru bicara yaiku, kita uga bisa nindakake pengaruh sing padha karo pengaruh sosial.

Infographic iki saka MBA ing Pemasaran ngomong babagan carane bisa nemokake lan nggunakake pengaruh sosial. Aku ora yakin manawa aku setuju karo istilah kasebut Pengaruh Mega ing infographic, sanadyan. Nanging, aku bakal nelpon wong-wong mau pengaruh sosial media sosial. Isih ana topik tartamtu sing dakwenang karo panguwasa kasebut ... nanging ora kabeh. Aku bakal percaya karo Gary Vaynerchuk babagan anggur lan wirausaha, Scott nganggo mobil, lan Mari ing Pemasaran Facebook… nanging aku ora bakal ngandel yen bisa ngatur portofolio sahamku!

Pengaruh Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.