SmartPhones lan Kupon Bisa

smartphone nebus kupon

Siji bab sing mesthi kita ngerteni yen wis bisa digunakake nalika seluler yaiku kenyamanan ngirim diskon menyang telpon. Apa pesen teks sing dikirim dening restoran utawa aplikasi sing nampilake diskon, seluler minangka media sing sampurna kanggo ngluwari kupon. Nopo nopo Mung teknologi sing digawa konsumen nalika siyap tuku.

Saka CouponCabin: Kanthi aplikasi sing ora kaetung supaya pamilik smartphone dikuwasani, pangguna saiki wis saya nemplek ing piranti. Lan saiki, saliyane kanggo pirang-pirang perkara sing wis ditindakake smartphone, bisa uga nyimpen dhuwit utama. Bener, kupon wis entuk seluler, lan meh setengah saka kabeh pangguna smartphone wis nggunakake tabungan nganggo piranti.

C5M CoupnCabin AccessGranted V402 2

Kanggo nggayuh panjaluk kupon seluler, KuponCabin bubar ngluncurake aplikasi kupon kabeh-ing-siji anyar sing ngidini pangguna ngakses kupon ing saben kategori kupon, kalebu Grosir, dicithak kanggo panggunaan ing toko, lan kode online kanggo atusan pengecer online .

One comment

  1. 1

    Siji-sijine masalah karo kupon yaiku… uga bisa nyebabake sampeyan adol. Kothak kupon nalika mriksa bakal njaluk pangguna nggolek kupon online kanggo nyimpen luwih akeh. Yen dheweke nemokake ... sampeyan bakal kelangan dhuwit ing adol, mula sampeyan entuk jumlah sing kebak. Yen ora, bisa uga ora bakal menehi tuku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.