Bisnis Cilik lan Media Sosial

bisnis sosial pra

Postling minangka aplikasi media sosial bisnis cilik sing ngidini bisnis bisa diterbitake ing platform media sosial sing populer, kalebu Facebook, Twitter, LinkedIn, WordPress, Blogger, Tumblr, Foto Facebook, lan Youtube. Postling nyedhiyakake infographic iki - nyedhiyakake sawetara wawasan babagan bisnis cilik lan panggunaan media sosial.

bisnis sosial

Penting, dicathet yen data sing ditarik mung saka userbase Postling. Iki bisa mengaruhi nomer lan bisa nyebabake amarga ora nggambarake kabeh bisnis cilik lan media sosial. Asile pancen apik.

One comment

  1. 1

    Aku seneng karo infografis, lan sing iki akeh informasi lengkap! Temuan babagan macem-macem keuntungan / tujuan kanggo Facebook lan Twitter padha karo pengalamanku dhewe. Aku duwe luwih akeh obrolan ing Twitter, nanging Facebook ndadekake luwih akeh lalu lintas menyang blog nirlaba. Aku kepengin weruh apa iki cocog kanggo bisnis gedhe?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.