9 Kesalahan Agawe Agawe Slowongan Situs

Dosa

Pengaruh situs web sing alon tingkat bouncing, tingkat konversi, lan malah sampeyan peringkat rangking mesin. Jarene, aku kaget karo pirang-pirang situs sing isih alon banget. Adam nuduhake situs saiki sing dadi host ing GoDaddy sing butuh luwih saka 10 detik kanggo dimuat. Wong miskin mikir yen ngirit pirang-pirang dolar ing hosting ... malah bakal kelangan ton dhuwit amarga calon klien wis mbayar jaminan.

Kita wis akeh maca ing kene, lan aku ora ragu manawa ana sawetara kasuksesan amarga kita pindhah menyang migrasi Flywheel, host WordPress sing dikelola kanthi cache sing apik lan Jaringan Konten Konten powered by StackPath CDN.

Mangkene 9 Kesalahan Agawe Nambah Wektu Muat Halaman Sampeyan:

  1. Ora Ana Caching - priksa manawa situs web sampeyan nggunakake Caching kanggo nambah kacepetan. Sistem manajemen konten modern nyimpen konten ing basis data lan gabung karo template desain kanggo ngasilake kaca sing wis output. Panjaluk lan penerbitan basis data larang regane, mula mesin cache nyimpen output kanthi wektu standar dadi ora ana pitakon sing dibutuhake.
  2. Ora Ajax - Nalika sampeyan pengin konten inti bisa diwaca lan ditampilake kanggo mesin telusuran lan dimuat nalika mbukak kaca, ana elemen liyane sing sekunder lan bisa dimuat sawise kaca mbukak liwat JavaScript. Ajax minangka cara umum kanggo… kaca sing dimuat banjur konten liyane dijaluk sawise akeh kaca - takon konten tambahan, server iklan, lsp.
  3. JavaScript Banget - situs modern rumit banget supaya bisa nggabungake skrip pihak katelu saka kabeh situs web. Nggunakake CMS, sampeyan uga duwe tema lan plugin kabeh ngemot file JavaScript sing beda. Telpon sing ora perlu kanggo macem-macem file skrip bisa dikurangi kanthi nelpon kabeh ing sawijining file. Skrip uga bisa ditundha kanggo mbukak elemen sawise mbukak kaca.
  4. Akeh Pangalihan - aja nggunakake sumber daya semat sing pangalihan menyang kaca liyane. Lan gunakake tautan langsung ing pandhu arah sampeyan dhewe. Siji conto yaiku yen situs sampeyan aman, sampeyan pengin nggawe manawa kabeh elemen ing situs kasebut, kaya gambar, ora dirujuk ing URL sing ora aman. Iki mbutuhake saben gambar ing kaca supaya diarahake kanthi bener menyang link sing aman.
  5. Ora ana HTML5 lan CSS3 - kerangka kerja modern ringan lan luwih cepet dimuat ing situs. Apa sing kudu digunakake para pangembang lan desainer kanthi gambar lan JavaScript saiki bisa nggunakake animasi CSS lan efek desain canggih. Beban kasebut luwih cepet dening browser modern.
  6. Ora Minifikasi - File file lan ukuran file CSS bisa dikompresi kanthi nyuda elemen sing ora perlu (kayata feed line, komentar, tab, lan spasi. Mbusak elemen kasebut diarani minifying. Sawetara sistem CMS uga bisa nindakake kanthi otomatis amarga akeh situs lan cache.
  7. Gambar Gedhe - Pangguna pungkasan asring ngunggah gambar langsung saka kamera utawa telpon menyang web ... masalahe yaiku masalah iki asring ana pirang-pirang megabyte. Tambahake akeh situs lan situs sampeyan bakal saya suwe saya sithik. Piranti kaya Kraken bisa digunakake sadurunge ngunggah gambar - utawa dilebokake menyang situs kanthi otomatis ngompres gambar supaya katon apik nanging ukuran file luwih cilik.
  8. Tombol Sosial Asli - tombol sosial asli pancen elek. Masing-masing dimuat kanthi independen saka situs media sosial lan ora nggatekake sepira cepet anggone mbukak. Coba gunakake layanan pihak katelu sing bakal nambah wektu mbukak kanthi dramatis - utawa pasang tombol sawise ora nyebabake pengaruh kacepetan situs sampeyan.
  9. Ora ana CDN - jaringan pangiriman konten duwe server ing saindenging jagad sing nyimpen lan ngirim file statis sing luwih cedhak karo geografis. Nggunakake a CDN minangka cara sing apik kanggo nambah kacepetan kaca, luwih-luwih yen ana akeh gambar.

Mangkene infographic, 9 Tips Ngurangi Wektu Muat Halaman, saka TruConversi. 378

Nyuda Kacepetan Kaca

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi ing kiriman iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.