Slideshare - Sepi Raksasa Marketing Konten

slamaran sepi buta

Miturut ComScore, SlideShare wis kaping lima lalu lintas saka bisnis nduweni tinimbang situs web populer liyane - kalebu LinkedIn, Facebook, Twitter lan Youtube! Slideshare saiki dadi salah sawijining 150 situs web paling dhuwur ing web 60 yuta pengunjung sewulan. Konten ing Slayariare bisa dideleng ing saindenging web amarga metodhe semaput 3 milyar tampilan sewulan!

Pemasaran konten minangka teknik pemasaran sing nyakup nggawe utawa nuduhake konten kanggo nggayuh pelanggan. Semono uga akeh perusahaan sing nggabungake pemasaran konten menyang strategi digital sakabèhé. Saka infografis Slouriare.

infografis slide show

Priksa manawa maca Cara Ngoptimalake Nilai Slayariare dening Kit Seeborg, Manajer Komunitas ing Slouriare.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.